Weishaupt Nyílt Nap

Szeptember 24-én, pénteken, szürke égbolt köszöntötte a mintegy 200 középiskolai diákot és az őket kísérő tanáraikat, az immár ötödik alkalommal megrendezett Weishaupt Nyílt Napon – de az időjárás nem szegte kedvét a látogatóknak. Örömteli módon az előző nap kiállítói ismét velünk voltak, lelkesen fogadták az érdeklődő fiatalokat!
Bárki megnézhette a Weishaupt Ultra LowNox gázégőt, mely a döbbenetesen szigorú NOx-korlátot (9 ppm!) is teljesíti. Üzem közben kompakt égőt, kondenzációs kazánokat, hőszivattyút és napkollektort láttak a jövő épületgépész szakemberei. Nem csak termék-előadások hangzottak el, hanem részt lehetett venni egy kvíz kitöltésével a Weishaupt által meghirdetett sorsoláson. A kiállítók is felajánlottak díjakat – a diákok válogathattak a nyeremények között.
Miért volt különleges a rendezvény?
Versits Tamás Graz-ból a szakmák európa bajnokságának helyszínről adott élő videós közvetítést az érdeklődőknek, bemutatva magát a versenyt, a pástot, a szabályokat. Majd korábbi, támogatott versenyzőnk Miklós Ádám bemutató szerelést tartott a gyerekének, amely keretében lehetett egy kicsit versenyezni is vele, valamint a Skills értékelési rendszerének megfelelő mintadarabokat elkészíteni. A Skills projektet támogató cégek, mint a Weishaupt, a Rotenberger és a TECE, ajándékokkal kedveskedtek a fiataloknak.
A jó hangulatú rendezvényt megkímélte az eső – köszönjük természet!